Skaftkoteletter med bær-slaw
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Her får du sommerversionen af den klassiske coleslaw, hvor kålen suppleres af friske bær og citronverbena. Kog små nye kartofler til, hvis I er meget sultne.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr koteletterne med salt og peber. Steg dem på en pande i smør og olie i 5-7 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Pil løget. Skær løg og spidskål i meget tynde skiver, f.eks. på et mandolinjern.
Rør mayonnaise, cremefraiche og sennep sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Vend spidskål og løg i dressingen, og pynt salaten med friske bær og krydderurter.
Servér salaten til de stegte koteletter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk