Skaftkoteletter med bær-slaw

Her får du sommerversionen af den klassiske coleslaw, hvor kålen suppleres af friske bær og citronverbena. Kog små nye kartofler til, hvis I er meget sultne.

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr koteletterne med salt og peber. Steg dem på en pande i smør og olie i 5-7 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Pil løget. Skær løg og spidskål i meget tynde skiver, f.eks. på et mandolinjern.
Rør mayonnaise, cremefraiche og sennep sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Vend spidskål og løg i dressingen, og pynt salaten med friske bær og krydderurter.
Servér salaten til de stegte koteletter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar