Skaftkoteletter med æbleglaserede majroer
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Prøv et usædvanlig lækkert tilbehør med majroer tilberedt i æblemost og hønsebouillon.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl majroerne, og skær dem i smalle både. Kog dem i æblemost og bouillon i en (sautere)pande med låg på i 15 minutter.
Tag majroerne op af kogelagen, og kog lagen ind, så den har konsistens som sirup. Tilsæt smør.
Skyl æblet, og skær det i små tern. Vend æbletern i saucen sammen med friskbælgede ærter lige før servering, og pynt med timian.
Steg koteletterne godt på begge sider i olie på en pande. Tag dem af varmen, og krydr med salt og peber.
Servér med æbleglaserede majroer, sauce og groft brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk