Skærekage a la Sarah Bernhardt
Det værste ved en almindelig Sarah Bernhardt kage er, at den inden du får set dig om er væk i et par mundfulde. Prøv at lave den som én stor kage i stedet for, og glæd dig over, at der er mange flere bider af den saftige marcipanbund og fløjlsbløde trøffelcreme med chokoladeovertræk.
![Skærekage a la Sarah Bernhardt](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/skaerekage-a-la-sarah-bernhardt_14474.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.45669893431432035&fp-y=0.455309079115214&fp-z=1.0948131524560947)
0-30 min.
(0)
September 9, 2022 af Line Holt NielsenFoto: Maria Fabricius Tegner
Bemærk:Marcipanbunden skal afkøle helt, før den overtrækkes.
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 springform, ca. 24 cm i diameter
- Kageplast eller husholdningsfilm
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner