Sild med rødløgsmarmelade

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Intet frokostbord uden sild, det er klart. Lav en hjemmelavet rødløgsmarmelade til.

Ingredienser

Sådan gør du

Dup sildene tørre, rul dem sammen, og stil på højkant.
Pil og halvér løgene, og skær dem i tynde skiver. Steg dem i olie i en lille gryde i 5 minutter. Hæld eddike ved, og kog op. Smag til med sukker, salt og peber.
Servér sildene med rødløgsmarmelade, rugbrød og kogte æg pyntet med dild.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar