Sild med dildcreme og æg
17. maj 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Hvis ikke alle omkring bordet er vilde med dildsild, kan du anrette creme og sild hver for sig.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog æggene smilende i en gryde med kogende vand i 6½ minut. Skyl dem straks i koldt vand, pil og halvér dem.
Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Skyl og nip dilden, og læg den i isvand sammen med radiserne.
Skyl dilden, og hak den fint. Rør cremefraiche sammen med dild, sennep og citronsaft i en skål. Smag til med tørret dild, salt og peber.
Skær sildene i mundrette bidder, og vend dem med dressingen. Smag til.
Afdryp radiser og dild godt. Anret sild på rugbrød, top med smilende æg, og pynt med radiser og frisk dild.
Tip!
Servér evt. dildsildene med kogte kartofler, som de gør i Sverige. Det er også lækkert.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk