Sichuankylling med chili og sesam

28. august 2019 af .

Foto: Columbus Leth

En klassisk kinesisk ret med kylling og chili. Du bestemmer selv hvor chili-hot retten skal være, men hvis du får fat i en god, sichuanpeber, vil du opleve en helt ny måde at få varmen på!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingebrystet i grove tern, og vend med 2 spsk. af majsstivelsen og knust sichuanpeber. Steg kyllingetern i 5 minutter i en pande med olie. Tag dem af panden, når de er gyldne.
Pil og hak hvidløg, skræl ingefær, og riv det fint. Skyl peberfrugterne, og skær dem i strimler. Hæld hvidløg, ingefær, chiliflager og peberfrugter i panden med den resterende olie, og steg det sammen i 3-4 minutter.
Tilsæt 1 spsk. majsstivelse, rør rundt, og hæld soja og hønsebouillon over. Lad saucen tykne, og hæld så kyllingen tilbage i panden.
Smag til med sesamolie, soja og riseddike, og servér med nykogte ris og et drys ristede sesamfrø.

Tip!

Hvis du ikke kan skaffe sichuanpeber, kan du bruge almindelig sort peber i stedet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar