Sherrybraiserede svinekæber med chorizo og mandler

17. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

De braiserede svinekæber får et temperamentsfuldt spansk præg af sherry, chorizo og røget paprika.

Bemærk
Simretid: I alt 2½ time.

Ingredienser

Sådan gør du

Brun svinekæberne i olie i en støbejernsgryde.
Pil løg og hvidløg, og hak dem groft. Vend paprika, løg og hvidløg sammen med svinekæberne i gryden, og lad det stege lidt sammen, til løgene får en smule farve.
Tilsæt sherry og bouillon, og lad det simre under låg i 1½ time.
Rens peberfrugten, og skær den i mundrette stykker. Afdryp kikærterne.
Vend peberfrugt, kikærter, chorizo og mandler i retten, og lad den simre videre i 1 time. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Servér med cremefraiche, brød og frisk oregano.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar