Sherrybraiserede svinekæber med chorizo og mandler
17. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De braiserede svinekæber får et temperamentsfuldt spansk præg af sherry, chorizo og røget paprika.
Bemærk
Simretid: I alt 2½ time.
Ingredienser
Sådan gør du
Brun svinekæberne i olie i en støbejernsgryde.
Pil løg og hvidløg, og hak dem groft. Vend paprika, løg og hvidløg sammen med svinekæberne i gryden, og lad det stege lidt sammen, til løgene får en smule farve.
Tilsæt sherry og bouillon, og lad det simre under låg i 1½ time.
Rens peberfrugten, og skær den i mundrette stykker. Afdryp kikærterne.
Vend peberfrugt, kikærter, chorizo og mandler i retten, og lad den simre videre i 1 time. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Servér med cremefraiche, brød og frisk oregano.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk