Sherry spritz med ingefærsirup
26. februar 2021
af
Thomas Alcayaga.
Foto: Columbus Leth
Servér en nem og ikke for alkoholstærk cocktail til at indlede middagen med. Tilsæt lidt ekstra sirup, hvis du ønsker en sødere drink.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl ingefær, og hak den fint. Kog ingefær, sukker, vand og kanelstænger i en kasserolle, til sukkeret er helt opløst.
Sluk for varmen, og lad siruppen trække i 15 minutter. Sigt ingefær og kanel fra. Lad siruppen køle.
Fordel sherry og 1 dl ingefærsirup i 4 glas. Rør det let rundt.
Tilsæt isterninger. Skyl appelsinen, og skær den i tynde skiver. Læg en appelsinskive i hvert glas, og top med cava. Servér straks.
Tip!
Der vil være sirup til ca. 8-10 cocktails, så gem resten på køl.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem opskrift på Aperol Spritz