Sherry spritz med ingefærsirup

26. februar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Servér en nem og ikke for alkoholstærk cocktail til at indlede middagen med. Tilsæt lidt ekstra sirup, hvis du ønsker en sødere drink.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl ingefær, og hak den fint. Kog ingefær, sukker, vand og kanelstænger i en kasserolle, til sukkeret er helt opløst.
Sluk for varmen, og lad siruppen trække i 15 minutter. Sigt ingefær og kanel fra. Lad siruppen køle.
Fordel sherry og 1 dl ingefærsirup i 4 glas. Rør det let rundt.
Tilsæt isterninger. Skyl appelsinen, og skær den i tynde skiver. Læg en appelsinskive i hvert glas, og top med cava. Servér straks.

Tip!

Der vil være sirup til ca. 8-10 cocktails, så gem resten på køl.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar