Shakshuka med bagte æg og oliven
Det er lidt usikkert, lige præcis hvor i Nordafrika shakshuka egentlig stammer fra. Men den lækre vegetariske ret har spredt sig, og i dag er den en af de mest populære retter i Israel. Der spises den bagte tomatsauce med æg tit til morgenmad, men sammen med godt brød smager det lige så godt til aftensmad.
![Shakshuka med bagte æg og oliven](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/shakshuka-med-bagte-aeg-og-oliven_10002.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
April 6, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Peter Kam
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Nem opskrift på klassisk shakshuka
Powered by Froala Editor