Shakshuka med bagte æg og oliven

Det er lidt usikkert, lige præcis hvor i Nordafrika shakshuka egentlig stammer fra. Men den lækre vegetariske ret har spredt sig, og i dag er den en af de mest populære retter i Israel. Der spises den bagte tomatsauce med æg tit til morgenmad, men sammen med godt brød smager det lige så godt til aftensmad.

Shakshuka med bagte æg og oliven
0-30 min.

(0)

April 6, 2021 af Linn GrubbströmFoto: Peter Kam

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Vil du servere en mere dansk version af retten, kan du udskifte spinaten med grønkål. Fjern stilken fra et grønkålsblad, og skær resten af bladet i 2 x 2 cm store stykker. Følg ellers samme fremgangsmåde som med spinaten.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'