Sesamstegte kyllingelår med grillet grøntsagssalat

Med en fyldig salat som tilbehør behøver du ikke brød eller pasta for at blive mæt.

Bemærk
Marinering: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør presset hvidløg sammen med olie. Tilsæt sesamfrø, spidskommen, salt og peber.
Smør kyllingelårene ind i marinaden, og lad dem marinere på køl i 30 minutter.
Læg de marinerede kyllingelår i et ovnfast fad, og steg dem sprøde i en 200° varm ovn i 35-40 minutter.
Skyl auberginen, og skær den i tynde skiver på langs. Steg skiverne i lidt olie på en (grill)pande i 2-3 minutter på hver side.
Skyl squashen, og skær den i tynde spåner på langs med en tyndskræller. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde spåner på langs med en tyndskræller. Snit spidskålen groft.
Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tynde skiver. Bland alle grøntsagerne, dryp dem med olivenolie, og krydr med salt og peber.
Pres saften af citronen. Rør yoghurt sammen med tahin, citronsaft, olivenolie, salt og peber. Servér dressingen til kylling og grøntsager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar