Sesamsalt
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Jacob Helbig
Kryddersalt er både dekorativt og giver ekstra smag til maden. Sæt det på bordet til en god middag, eller forær det som en lille værtindegave.
Bemærk
Lav kryddersaltet i forholdet 1:4 (dvs. 1 del smagsgiver og 4 dele salt)
Ingredienser
Sådan gør du
Rist sesamfrøene på en varm, tør pande, til de er gyldne og sprøde. Tag dem af panden, og bland dem med salt.
Tip!
Sesamsalt smager skønt på grøntsager og fisk eller som drys på hjemmebagt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk