Sesamsalt

1. juni 2018 af .

Foto: Jacob Helbig

Kryddersalt er både dekorativt og giver ekstra smag til maden. Sæt det på bordet til en god middag, eller forær det som en lille værtindegave.

Bemærk
Lav kryddersaltet i forholdet 1:4 (dvs. 1 del smagsgiver og 4 dele salt)

Ingredienser

Sådan gør du

Rist sesamfrøene på en varm, tør pande, til de er gyldne og sprøde. Tag dem af panden, og bland dem med salt.

Tip!

Sesamsalt smager skønt på grøntsager og fisk eller som drys på hjemmebagt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar