Sesampanerede koteletter med karrygrønt
19. april 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Når koteletter vendes med sesamfrø inden stegning, får de en sprød og knasende overflade.
Ingredienser
Sådan gør du
Dup koteletterne tørre, og vend dem i en blanding af sesamfrø og salt. Tryk frøene fast med hænderne. Steg koteletterne i olivenolie ca. 3 minutter på hver side.
Tænd ovnen på 200° varmluft.
Skær kartoflerne i både, og kog dem i vand tilsat lidt eddike i 8 minutter. Dup dem tørre, vend dem med olie, salt og peber, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Sæt pladen i ovnen i 15 minutter.
Snit hvidkål fint. Skær gulerødder og peberfrugt i bjælker. Vend dem med kartofler og karry, og bag i ca. 10 minutter, til alle grøntsagerne er tilberedte, men stadig har lidt bid.
Hak persille groft, og drys det over grøntsagerne sammen med ristede, salte mandler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk