Sesamnudler med forårsløg og aspargesbroccoli
24. februar 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
En vegetarisk, nem og meget velsmagende ret, som passer godt både til frokost og aftensmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør alle ingredienserne til marinaden sammen i en skål, og sæt den til side.
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, til de er møre, men dog stadig har lidt bid. Overhæld dem med koldt vand, så kogningen stopper, og afdryp dem i en sigte.
Skyl og afdryp aspargesbroccoli. Skyl og hak forårsløgene fint. Lynsteg aspargesbroccoli i lidt olie i en wok i 1-2 minutter – de skal stadig være let sprøde. Tag dem op, og læg dem på en tallerken.
Steg forårsløg ganske kort i lidt olie i wokken, til de er let gyldne. Tilsæt de kogte nudler og sesammarinaden, og vend rundt i retten med 2 grydeskeer, til marinaden er godt fordelt, og nudlerne er stegte og varme.
Skyl forårsløg, og skær dem i tynde skiver. Anret nudlerne i portionsskåle, og drys med forårsløg og sesamfrø. Servér med lynstegt aspargesbroccoli.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk