Sesamlaks med citronpasta og ærter

6. juli 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Laksen får en knasende sprød overflade, når den paneres i sesamfrø. Servér med en frisk og lækker citronpasta til.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Bland sesamfrø, salt og peber i en dyb tallerken. Vend laksefileterne i blandingen, så de er dækket på alle sider.
Steg laksen i olie på alle sider på en pande, til sesamfrøene er gyldne, og laksen gennemstegt.
Riv citronskal, pres citronsaft, og rør det sammen med fintrevet parmesan, olie, salt og peber i en skål. Vend blandingen sammen med den friskkogte, afdryppede pasta.
Hæld kogende vand over de frosne grønne ærter i en skål; lad dem tø op, og hæld vandet fra. Vend ærterne i pastaen.
Pynt pastaretten med frisk oregano, og servér med sesamlaks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar