Sesamlaks med citronpasta og ærter
6. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Laksen får en knasende sprød overflade, når den paneres i sesamfrø. Servér med en frisk og lækker citronpasta til.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Bland sesamfrø, salt og peber i en dyb tallerken. Vend laksefileterne i blandingen, så de er dækket på alle sider.
Steg laksen i olie på alle sider på en pande, til sesamfrøene er gyldne, og laksen gennemstegt.
Riv citronskal, pres citronsaft, og rør det sammen med fintrevet parmesan, olie, salt og peber i en skål. Vend blandingen sammen med den friskkogte, afdryppede pasta.
Hæld kogende vand over de frosne grønne ærter i en skål; lad dem tø op, og hæld vandet fra. Vend ærterne i pastaen.
Pynt pastaretten med frisk oregano, og servér med sesamlaks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk