Sesamkyllingespyd med peberrod og spidskålssalat

Lad kyllingekødet trække med peberrodsolien en halv times tid på køl, hvis der er tid til det.

Sesamkyllingespyd med peberrod og spidskålssalat
0-30 min.

(0)

31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer
kyllingebrystfileter
4
frisk peberrod
3 cm
rapsolie
1 spsk.
sorte sesamfrø
1 spsk.
salt
peber

Cremefraichedip

cremefraiche 9 %
200 g
wasabipasta
2 spsk.
salt

Spidskålssalat med granatæble

lille spidskål
1
agurker
1
granatæbler
1
rapsolie
2 spsk.
salt
peber

Til servering

groft brød
1

Udstyr

  • otte trægrillspyd

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Skær kyllingefileterne over på langs, så hvert bryst bliver delt i to aflange stykker kød.
Skræl og riv peberrod fint, og rør det sammen med olie. Pensl kyllingestykkerne med peberrodsolien. Sæt kødet på spyd, og drys med sesamfrø, salt og peber.
Fordel spyddene på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 20 minutter.

Cremefraichedip

Rør cremefraiche med wasabi og salt, og sæt dippen på køl.

Spidskålssalat med granatæble

Skyl kålen, og snit den groft. Skræl agurken, halvér den, og skær den i grove skiver på skrå. Bland kål og agurk.
Bank på granatæblet med en ske, så kernerne løsner sig. Halvér granatæblet, og tag kernerne ud med en gaffel. Gør det over en skål, så saften ikke går til spilde. Fjern de hvide lameller. Hæld granatæblekerner og granatæblesaft over salaten.
Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Servér kyllingespyd, salat og dip sammen med groft brød.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'