Sesamkyllingespyd med peberrod og spidskålssalat
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Lad kyllingekødet trække med peberrodsolien en halv times tid på køl, hvis der er tid til det.
Ingredienser
Udstyr
otte trægrillspyd
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Skær kyllingefileterne over på langs, så hvert bryst bliver delt i to aflange stykker kød.
Skræl og riv peberrod fint, og rør det sammen med olie. Pensl kyllingestykkerne med peberrodsolien. Sæt kødet på spyd, og drys med sesamfrø, salt og peber.
Fordel spyddene på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 20 minutter.
Rør cremefraiche med wasabi og salt, og sæt dippen på køl.
Skyl kålen, og snit den groft. Skræl agurken, halvér den, og skær den i grove skiver på skrå. Bland kål og agurk.
Bank på granatæblet med en ske, så kernerne løsner sig. Halvér granatæblet, og tag kernerne ud med en gaffel. Gør det over en skål, så saften ikke går til spilde. Fjern de hvide lameller. Hæld granatæblekerner og granatæblesaft over salaten.
Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Servér kyllingespyd, salat og dip sammen med groft brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk