Sesamkyllingespyd med peberrod og spidskålssalat
Lad kyllingekødet trække med peberrodsolien en halv times tid på køl, hvis der er tid til det.

0-30 min.
(0)
31. maj 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- kyllingebrystfileter
- 4
- frisk peberrod
- 3 cm
- rapsolie
- 1 spsk.
- sorte sesamfrø
- 1 spsk.
- salt
- peber
Cremefraichedip
- cremefraiche 9 %
- 200 g
- wasabipasta
- 2 spsk.
- salt
Spidskålssalat med granatæble
- lille spidskål
- 1
- agurker
- 1
- granatæbler
- 1
- rapsolie
- 2 spsk.
- salt
- peber
Til servering
- groft brød
- 1
Udstyr
- otte trægrillspyd
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Skær kyllingefileterne over på langs, så hvert bryst bliver delt i to aflange stykker kød.
Skræl og riv peberrod fint, og rør det sammen med olie. Pensl kyllingestykkerne med peberrodsolien. Sæt kødet på spyd, og drys med sesamfrø, salt og peber.
Fordel spyddene på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 20 minutter.
Cremefraichedip
Rør cremefraiche med wasabi og salt, og sæt dippen på køl.
Spidskålssalat med granatæble
Skyl kålen, og snit den groft. Skræl agurken, halvér den, og skær den i grove skiver på skrå. Bland kål og agurk.
Bank på granatæblet med en ske, så kernerne løsner sig. Halvér granatæblet, og tag kernerne ud med en gaffel. Gør det over en skål, så saften ikke går til spilde. Fjern de hvide lameller. Hæld granatæblekerner og granatæblesaft over salaten.
Dryp med olie, og krydr med salt og peber. Servér kyllingespyd, salat og dip sammen med groft brød.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner