Sesam-kylling med broccoli og edamamebønner

1. januar 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Giv kødet ekstra smag ved at stege det i en smagfuld sauce af honning, ketchup og eddike. Et drys sesamfrø på toppen giver retten et lækkert knas.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Brun kyllingestykkerne på en pande med sesamolie i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber.
Rør majsstivelse og eddike sammen i en skål, og tilsæt honning, ketchup og vand. Hæld saucen over kyllingen, og lad saucen småkoge i 5 minutter, til den tykner let, og kyllingestykkerne er møre.
Kog risene efter anvisning på pakken.
Skyl broccolien, og skær den i små buketter. Kog dem i en gryde med letsaltet vand i 2 minutter, til de er møre, men stadig har bid. Tilsæt de frosne edamamebønner, sluk for varmen, og lad det stå et øjeblik, til bønnerne er tøet op. Afdryp broccoli og bønner i en sigte.
Rens forårsløgene, og snit dem fint. Anret kogte ris i 4 portionsskåle sammen med sesam-kylling, broccoli og edamamebønner, og drys med forårsløg og sesamfrø.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar