Sensommer-salat med nektariner og serranoskinke
31. august 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: columbus leth
Gå efter solmodne tomater - gerne i flere farver, så salaten får ekstra kulør.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl salaterne, og snit dem groft. Skyl begge slags tomater, og skær de store tomater i skiver og cherrytomaterne i halve. Pil løget, og skær det i små tern. Skyl nektarinerne, og skær dem i tynde både.
Anret salaten på et stort fad, og fordel tomater og løg ovenpå. Fordel skiver af skinke, nektariner og basilikumblade ovenpå, og dryp med olie og eddike. Servér med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk