Sennepssyltet rødkål

2. december 2019 af .

Foto: Aller Media

Servér den syltede rødkål til charcuteri, stegt gris eller fjerkræ.

Ingredienser

Udstyr

Sylteglas

Sådan gør du

Hæld eddike, sukker, vand og sennep i en gryde, og bring det i kog.
Skær rødkålen i mindre stykker, og snit dem helt fint. Læg rødkålen i en skål, og drys med salt og friskkværnet peber, og vrid kålen lidt med saltet. Læg den i et sylteglas. Hæld den varme syltelage i glasset, sæt låg på, og sæt glasset på køl.
Lad rødkålen trække et par dage, inden den tages i brug.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar