Sennepssyltet rødkål
2. december 2019
af
Mikkel Karstad.
Foto: Aller Media
Servér den syltede rødkål til charcuteri, stegt gris eller fjerkræ.
Ingredienser
Udstyr
Sylteglas
Sådan gør du
Hæld eddike, sukker, vand og sennep i en gryde, og bring det i kog.
Skær rødkålen i mindre stykker, og snit dem helt fint. Læg rødkålen i en skål, og drys med salt og friskkværnet peber, og vrid kålen lidt med saltet. Læg den i et sylteglas. Hæld den varme syltelage i glasset, sæt låg på, og sæt glasset på køl.
Lad rødkålen trække et par dage, inden den tages i brug.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på rødkål