Sennepsstegte koteletter med løg og æbler
28. februar 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Koteletter med skaft har endnu bedre smag end koteletter uden skaft, og når du marinerer dem i sennep og æblemost, får de både skarphed og sødme.
Ingredienser
Sådan gør du
Vend koteletterne i en marinade af sennep, æblemost, salt og peber, og lad dem trække i mindst 1 time, gerne længere.
Pil løgene, og skær dem i både. Halvér æblerne, fjern kernehus, og skær æblerne i både.
Brun koteletterne i 1 minut på hver side i olie og smør på en pande ved høj varme, og steg dem derefter i 3-4 minutter på hver side ved lidt lavere varme.
Tag koteletterne af panden, og steg løg og æbler på panden, mens koteletterne trækker. Drys timian over, og lad det stege med, til æblerne er blevet bløde. Drys med lidt ekstra timian, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk