Sennepskylling med estragon, forårsløg og agurk

1. juni 2018 af .

Foto: Joachim Wichmann

Sennepskyllingen er saftig og lækker, og serveret med estragon, forårsløg og agurk er smagen helt i balance.

Bemærk
Simretid: Ca. 50 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl kyllingen, og dup den tør med køkkenrulle. Hak estragon groft, og bland det med de 2 slags sennep.
Smør kyllingen godt ind i sennepsblandingen, og brun den godt på alle sider i olie i en stor stegegryde.
Skyl kartoflerne. Skær citronen i grove tern. Kom kartofler, citron og bouillon ned i gryden til kyllingen, og bring i kog.
Skru ned, læg låg på, og lad det småkoge i 30 minutter.
Tilsæt fløde, og smag til med salt, peber og evt. mere sennep. Lad retten småkoge i yderligere 20 minutter, til kyllingen er kogt mør.
Flæk agurken, og fjern kernerne. Skær den i skiver på ½ cm. Rens forårsløg, og skær dem i stykker på 3 cm. Kom agurk og forårsløg i gryden, og lad det trække lidt varme i ca. 5 minutter.
Server retten direkte fra gryden, og byd evt. godt brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar