Sennepskylling med estragon, forårsløg og agurk
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Joachim Wichmann
Sennepskyllingen er saftig og lækker, og serveret med estragon, forårsløg og agurk er smagen helt i balance.
Bemærk
Simretid: Ca. 50 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl kyllingen, og dup den tør med køkkenrulle. Hak estragon groft, og bland det med de 2 slags sennep.
Smør kyllingen godt ind i sennepsblandingen, og brun den godt på alle sider i olie i en stor stegegryde.
Skyl kartoflerne. Skær citronen i grove tern. Kom kartofler, citron og bouillon ned i gryden til kyllingen, og bring i kog.
Skru ned, læg låg på, og lad det småkoge i 30 minutter.
Tilsæt fløde, og smag til med salt, peber og evt. mere sennep. Lad retten småkoge i yderligere 20 minutter, til kyllingen er kogt mør.
Flæk agurken, og fjern kernerne. Skær den i skiver på ½ cm. Rens forårsløg, og skær dem i stykker på 3 cm. Kom agurk og forårsløg i gryden, og lad det trække lidt varme i ca. 5 minutter.
Server retten direkte fra gryden, og byd evt. godt brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk