Sennepskylling i fad med rødløg og timian

Sennep og krydderier giver kyllingen en skøn skorpe, og appelsin og balsamico giver en tæt sky i fadet, som du kan bruge som sauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Partér kyllingen i lår og overlår, bryster og vinger med en skarp, tung kniv.
Smør kyllingestykkerne med et lag sennep, og drys med barbecuekrydderi.
Pil rødløgene. Skræl gulerødder, og skær dem i grove stykker. Vend grøntsagerne med olie og timian.
Pres saften af appelsinerne. Fordel kylling og grønt i et ovnfast fad, og hæld appelsinsaft og balsamico ned imellem. Drys med salt og peber.
Sæt fadet midt i en 200° varm ovn i ca. 40 minutter, til kyllingen er gennemstegt.
Skyl og snit spidskålen. Rør olie, eddike, salt og peber sammen. Hæld dressingen over kålen. Servér til ovnretten.

Tip!

Det er ikke svært at partere en kylling selv, men har du ikke mod på det, så køb færdigudskårne overlår og bryster (helst på ben).

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
4. september 2018 af .

Foto: AOP

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar