Sennepsgrillet laks med æble-fennikelsalat

31. juli 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Den grillede laks, de sprøde æbler og fennikel er en skøn kombination i denne nemme, sunde og lækre sommerret.

Ingredienser

Sådan gør du

Tag laksen ud af køleskabet. Skyl citronen, og riv skallen fint (gem den til senere). Rør sennep, honning, 1 spsk. citronsaft, salt og peber sammen i en skål, og mariner laksefileterne med sennepsblandingen.
Grill laksefileterne på grillen eller en (grill) pande i ca. 4 minutter på hver side – hold godt øje med, at de ikke bliver brændte.
Rens og snit fennikel fint. Skyl æblerne, og skær dem i smalle både.
Rør citronskallen og citronsaft fra ½ citron sammen med olivenolie, salt og peber i en skål. Vend fennikel og æblebåde heri.
Skær brødet i skiver, og grill dem, til de er sprøde og gyldne.
Anret laks og salat på brødskiverne, og pynt med plukket bronzefennikel.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar