Senneps- og honningstegt svinemørbrad med grillede kartofler og fyldte rødløg
Lækker svinemørbrad med smag fra honning og sennep. Servér med grillede kartofler og fyldte rødløg.
![Senneps- og honningstegt svinemørbrad med grillede kartofler og fyldte rødløg](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/senneps-og-honningstegt-svinemorbrad-med-grillede-kartofler-og-fyldte-rodlog_2564.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6123069131425677&fp-z=1)
31-60 min.
(1)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Brug gerne et stegetermometer til mørbraden. Kødets centrumtemperatur skal være 60°-62°, når du tager det ud af ovnen.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner