Semlor med hjemmelavet marcipan
Hos vores svenske naboer i øst kaldes fastelavnsboller for semlor. Klassiske semlor er skåret over og fyldt med både marcipanmasse og flødeskum. Vil du skrue ekstra op for ambitionsniveauet, kan du kaste dig ud i at fylde bollen med hjemmelavet marcipan.
![Semlor med hjemmelavet marcipan](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/semlor-med-hjemmelavet-marcipan_12853.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5108739760315534&fp-y=0.5442372309917918&fp-z=1.25)
31-60 min.
(0)
February 24, 2022 af Linn GrubbströmFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid, boller: I alt 50 minutter.
Køletid, marcipan: Mindst 1 time.
Ingredienser
stk.
Udstyr
- 1 sprøjtepose med stor stjernetylle
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner