Semlor med hjemmelavet marcipan

Hos vores svenske naboer i øst kaldes fastelavnsboller for semlor. Klassiske semlor er skåret over og fyldt med både marcipanmasse og flødeskum. Vil du skrue ekstra op for ambitionsniveauet, kan du kaste dig ud i at fylde bollen med hjemmelavet marcipan.

Semlor med hjemmelavet marcipan
31-60 min.

(0)

February 24, 2022 af Linn GrubbströmFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid, boller: I alt 50 minutter. Køletid, marcipan: Mindst 1 time.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 1 sprøjtepose med stor stjernetylle

Sådan gør du

Tip!

Kan du ikke spise alle semlor på en gang, er det en god idé kun at pynte dem, som du kan spise. Læg de andre boller i en pose i fryseren, og tø op, når du næste gang får lyst til semlor.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'