Semifreddo med bær

8. oktober 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Den italienske semifreddo er en meget simpel is, der kan laves uden ismaskine. Den er nem at lave og kan røres med præcis de bær, du bedst kan lide.

Bemærk
Semifreddoen skal indfryse i mindst 4 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Drys hindbær og blåbær med sukker, og lad dem trække, til de begynder at safte en anelse.
Pisk hele æg og æggeblomme til en luftig æggesnaps sammen med sukker.
Pisk fløden til flødeskum, og vend det i æggesnapsen. Knus marengskyssene, og vend dem forsigtigt i flødeblandingen sammen med bærrene.
Fyld det i en form. Sæt isen i fryseren i ca. 4 timer, til den er fast.
Vend isen ud på et fad, og lad den stå lidt. Pynt med masser af friske bær, og servér.

Tip!

Du kan sagtens bruge frosne bær, og variere dem efter årstid og smag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar