Semifreddo med bær
8. oktober 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Den italienske semifreddo er en meget simpel is, der kan laves uden ismaskine. Den er nem at lave og kan røres med præcis de bær, du bedst kan lide.
Bemærk
Semifreddoen skal indfryse i mindst 4 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Drys hindbær og blåbær med sukker, og lad dem trække, til de begynder at safte en anelse.
Pisk hele æg og æggeblomme til en luftig æggesnaps sammen med sukker.
Pisk fløden til flødeskum, og vend det i æggesnapsen. Knus marengskyssene, og vend dem forsigtigt i flødeblandingen sammen med bærrene.
Fyld det i en form. Sæt isen i fryseren i ca. 4 timer, til den er fast.
Vend isen ud på et fad, og lad den stå lidt. Pynt med masser af friske bær, og servér.
Tip!
Du kan sagtens bruge frosne bær, og variere dem efter årstid og smag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på cannoli