Selleribøffer med søde kartoffelfritter og tatarsauce

Hvem har besluttet, at en god bøf nødvendigvis skal have hakket kød som hovedingrediens? Snup en knoldselleri med fra grøntafdelingen, så har du den vigtigste ingrediens til disse vegetariske bøffer. Det bliver til en herlig vegetarret med grove grøntsager, som mætter godt.

Selleribøffer med søde kartoffelfritter og tatarsauce
31-60 min.

(4)

January 27, 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Sørg endelig for, at selleribøfferne får en tilpas fast konsistens, så de er nemmere at forme og stege. I stedet for at stege dem på panden kan du også lægge dem på en bageplade med bagepapir og stege dem i ovnen ved 200° i 15-20 minutter.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'