Seafood og sprøde grøntsager med misomayo
25. marts 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Vi elsker det uformelle og nemme i et fad proppet med seafood og grønt. Det er hurtigt og festligt på no time!
Ingredienser
Sådan gør du
Rist sesamfrøene på en tør, varm pande i 1-2 minutter, til sesamfrøene hopper. Tag dem af panden, lad dem køle lidt af, og knus dem i en morter.
Rør mayonnaise med miso, limesaft og honning i en skål. Smag til med soja, og rør knuste sesamfrø i. Smag til.
Skyl grøntsagerne, og skær dem i mundrette stave. Læg dem evt. i isvand indtil servering.
Anret rejer, jomfruhummere og åbnede østers sammen med grøntsager på et stort fad fyldt med is. Sæt limebåde, misomayo og tabasco på fadet, og servér straks.
Tip!
Vil du spare lidt på budgettet, kan du gå efter krabbekløer, der også smager skønt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk