Scones med timian
17. januar 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Servér nybagte scones med et strejf af timian til eftermiddagsteen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 210°. Bland mel, sukker, finthakket citrontimian, vaniljesukker og bagepulver i en skål. Smuldr smørret i melet. Tilsæt kærnemælk, og ælt dejen hurtigt sammen.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en ca. 2 cm tyk plade. Stik ca. 10 scones ud med en udstikker eller et glas.
Pensl sconesene med lidt kærnemælk, og bag dem midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne. Nyd dem lune og friskbagte.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk