Scones med jordbær og kokos
6. juli 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Når du først har smagt scones med jordbær, vil du aldrig spise andre slags scones igen. Sødmen fra jordbærrene giver sconesene en skøn smag, der minder om sommer.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Bland mel, bagepulver, salt, sukker, vaniljesukker og kokosmel i en skål.
Skær smørret i mindre stykker, og smuldr det sammen med de tørre ingredienser.
Pisk æg og mælk sammen, og vend det i dejen. Arbejd dejen sammen.
Form scones med hjælp af en ske, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Tryk forsigtigt 2-3 jordbær ned i alle scones.
Bag sconesene i ovnen i ca. 20 minutter.
Drys flormelis over sconesene, og servér dem straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk