Scones med jordbær og kokos

6. juli 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Når du først har smagt scones med jordbær, vil du aldrig spise andre slags scones igen. Sødmen fra jordbærrene giver sconesene en skøn smag, der minder om sommer.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Bland mel, bagepulver, salt, sukker, vaniljesukker og kokosmel i en skål.
Skær smørret i mindre stykker, og smuldr det sammen med de tørre ingredienser.
Pisk æg og mælk sammen, og vend det i dejen. Arbejd dejen sammen.
Form scones med hjælp af en ske, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Tryk forsigtigt 2-3 jordbær ned i alle scones.
Bag sconesene i ovnen i ca. 20 minutter.
Drys flormelis over sconesene, og servér dem straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar