Scones med hvid chokolade
2. december 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
De smørbagte scones er allerbedst, når de er nybagte. Servér med (tand)smør og en god kop te.
Ingredienser
Udstyr
Et glas eller en udstikkerform med en diameter på 6 cm.
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220°. Læg chokoladen på køl.
Vend mel med bagepulver, natron, salt, sukker og vaniljesukker. Riv smør og chokolade i melblandingen, og smuldr det fint. Tilsæt kærnemælk, og saml dejen, uden at ælte den.
Form dejen til en 2,5 cm tyk plade, udstik i cirkler med en diameter på 6 cm, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Pisk æg med fløde, og pensl dejcirklerne.
Bag dem gyldne, 10-12 minutter, og servér straks med koldt smør og en god kop te til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk