Scones med hvid chokolade

2. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

De smørbagte scones er allerbedst, når de er nybagte. Servér med (tand)smør og en god kop te.

Ingredienser

Udstyr

Et glas eller en udstikkerform med en diameter på 6 cm.

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220°. Læg chokoladen på køl.
Vend mel med bagepulver, natron, salt, sukker og vaniljesukker. Riv smør og chokolade i melblandingen, og smuldr det fint. Tilsæt kærnemælk, og saml dejen, uden at ælte den.
Form dejen til en 2,5 cm tyk plade, udstik i cirkler med en diameter på 6 cm, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Pisk æg med fløde, og pensl dejcirklerne.
Bag dem gyldne, 10-12 minutter, og servér straks med koldt smør og en god kop te til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar