Scones med hvid chokolade

De smørbagte scones er allerbedst, når de er nybagte. Servér med (tand)smør og en god kop te.

Ingredienser

Udstyr

Et glas eller en udstikkerform med en diameter på 6 cm.

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220°. Læg chokoladen på køl.
Vend mel med bagepulver, natron, salt, sukker og vaniljesukker. Riv smør og chokolade i melblandingen, og smuldr det fint. Tilsæt kærnemælk, og saml dejen, uden at ælte den.
Form dejen til en 2,5 cm tyk plade, udstik i cirkler med en diameter på 6 cm, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Pisk æg med fløde, og pensl dejcirklerne.
Bag dem gyldne, 10-12 minutter, og servér straks med koldt smør og en god kop te til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
2. december 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar