Scones med hindbær og hvid chokolade
10. november 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
De her søde scones med hindbær kan man spise dagen lang. Til morgenmad med en sort kop kaffe. Som lidt ekstra energi om eftermiddagen. Eller som en sød lille snack efter aftensmaden.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Bland mel, bagepulver, salt og sukker.
Smuldr smørret i blandingen med fingrene.
Pisk æg og A38 sammen i en skål, og vend det i dejen. Pisk dejen sammen.
Hak chokoladen groft, og tilsæt chokolade og hindbær. Arbejd forsigtigt dejen sammen, så chokolade og hindbær fordeles.
Form scones af dejen, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Drys perlesukker over alle scones. Bag dem i ovnen i cirka 20 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk