Scones med chokolade, kardemomme og æble
Husk at arbejde så lidt med dejen som muligt – den skal blot samles og må aldrig æltes. Så får du nemlig den sprøde og flagede struktur, der kendetegner en god scone.
![Scones med chokolade, kardemomme og æble](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/scones-med-chokolade-kardemomme-og-aeble_13210.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5349514563106795&fp-y=0.6480837043138631&fp-z=1.0751565762004176)
0-30 min.
(1)
April 1, 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
stk.
Udstyr
- 1 rund udstikker, 5-6 cm
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner