Schnitzler med rosmarin og salat med syrnet fløde
En klassisk saltimbocca tilberedes med kalveinderlår og salvie, men her er retten nyfortolket med skinke i schnitzler og aromatisk rosmarin.

31-60 min.
(0)
31. maj 2018 af Carsten KysterFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
- skinkeschnitzler
- 4
- ricotta
- 100 g
- frisk rosmarin
- 6 stilke
- usprøjtet citroner
- 1
- parmaskinke
- 4 skiver
- salt
- peber
- smagsneutral olie til stegning
- 1 spsk.
Salat med syrnet fløde
- piskefløde
- 2 dl
- citronsaft
- 2 spsk.
- sukker
- 1 tsk.
- dijonsennep
- 1 tsk.
- salt
- peber
- hjertesalater
- 4
Tilbehør
- nye kartofler
- 800 g
Sådan gør du
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
Salat
Vend forsigtigt fløde, citronsaft, sukker og sennep sammen i en skål, og lad det trække i ca. 20 minutter.
Riv citronskallen fint og bank skinkeschnitzlerne flade. Smør dem med ricotta, og drys med hakket rosmarin og citronskal. Vikl en skive parmaskinke omkring kødet, og krydr med salt og peber.
Opvarm en (grill)pande med olie, og steg kødet 2-3 minutter på hver side.
Salat med syrnet fløde, fortsat
Rør flødedressingen godt sammen, og smag til med salt og peber. Pluk salaten, og vend den sammen med dressingen.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner