Schnitzler med rosmarin og salat med syrnet fløde

En klassisk saltimbocca tilberedes med kalveinderlår og salvie, men her er retten nyfortolket med skinke i schnitzler og aromatisk rosmarin.

Schnitzler med rosmarin og salat med syrnet fløde
31-60 min.

(0)

31. maj 2018 af Carsten KysterFoto: Line Falck

Ingredienser

personer
skinkeschnitzler
4
ricotta
100 g
frisk rosmarin
6 stilke
usprøjtet citroner
1
parmaskinke
4 skiver
salt
peber
smagsneutral olie til stegning
1 spsk.

Salat med syrnet fløde

piskefløde
2 dl
citronsaft
2 spsk.
sukker
1 tsk.
dijonsennep
1 tsk.
salt
peber
hjertesalater
4

Tilbehør

nye kartofler
800 g

Sådan gør du

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.

Salat

Vend forsigtigt fløde, citronsaft, sukker og sennep sammen i en skål, og lad det trække i ca. 20 minutter.
Riv citronskallen fint og bank skinkeschnitzlerne flade. Smør dem med ricotta, og drys med hakket rosmarin og citronskal. Vikl en skive parmaskinke omkring kødet, og krydr med salt og peber.
Opvarm en (grill)pande med olie, og steg kødet 2-3 minutter på hver side.

Salat med syrnet fløde, fortsat

Rør flødedressingen godt sammen, og smag til med salt og peber. Pluk salaten, og vend den sammen med dressingen.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'