Schnitzler med rosmarin og salat med syrnet fløde
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Line Falck
En klassisk saltimbocca tilberedes med kalveinderlår og salvie, men her er retten nyfortolket med skinke i schnitzler og aromatisk rosmarin.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand.
Vend forsigtigt fløde, citronsaft, sukker og sennep sammen i en skål, og lad det trække i ca. 20 minutter.
Riv citronskallen fint og bank skinkeschnitzlerne flade. Smør dem med ricotta, og drys med hakket rosmarin og citronskal. Vikl en skive parmaskinke omkring kødet, og krydr med salt og peber.
Opvarm en (grill)pande med olie, og steg kødet 2-3 minutter på hver side.
Rør flødedressingen godt sammen, og smag til med salt og peber. Pluk salaten, og vend den sammen med dressingen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk