Schnitzler med rispilaf og nødder
1. juni 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: Henrik Freek
Stegte skinkeschnitzler med rispilaf smager himmelsk – rispilaffen kan også spises som tilbehør til andet kød eller som kold frokostsalat.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær alle grøntsagerne ud i fine terninger og abrikoserne i små stykker.
Svits det hele i olie i en bred gryde. Drys krydderierne over, og svits videre i 1 minut.
Rør risene i, og tilsæt bouillon. Lad det hele simre under låg i 20 minutter, til risene er møre.
Dup kødet tørt, og krydr med salt, peber og chiliflager. Brun kødet hurtigt på begge sider, og læg det i et lille ovnfast fad.
Bland barbecuesauce og sojasauce, og hæld det over kødet.
Sæt fadet i en 200° varm ovn ca. 10 minutter, evt. med grill de sidste 5 minutter.
Rør risene igennem, og smag til. Anret med kød skåret i brede stykker på tværs, og drys med cashewnødder og koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk