Schnitzler med rispilaf og nødder

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Stegte skinkeschnitzler med rispilaf smager himmelsk – rispilaffen kan også spises som tilbehør til andet kød eller som kold frokostsalat.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær alle grøntsagerne ud i fine terninger og abrikoserne i små stykker.
Svits det hele i olie i en bred gryde. Drys krydderierne over, og svits videre i 1 minut.
Rør risene i, og tilsæt bouillon. Lad det hele simre under låg i 20 minutter, til risene er møre.
Dup kødet tørt, og krydr med salt, peber og chiliflager. Brun kødet hurtigt på begge sider, og læg det i et lille ovnfast fad.
Bland barbecuesauce og sojasauce, og hæld det over kødet.
Sæt fadet i en 200° varm ovn ca. 10 minutter, evt. med grill de sidste 5 minutter.
Rør risene igennem, og smag til. Anret med kød skåret i brede stykker på tværs, og drys med cashewnødder og koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar