Sausage rolls med syrlig løgcreme
28. oktober 2019
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
I Danmark elsker vi pølsehorn, og i Storbritannien spiser de sausage rolls, som er butterdejsruller fyldt med krydret fars. Servér dem for dine gæster som en spændende velkomstsnack, eller tag dem med i madpakken eller på skovturen.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løget fint. Hak timian fint. Rør det hakkede kød sammen med løg, timian, æg, mel, allehånde, tørret timian, salt og peber til en fast fars. Lad farsen hvile på køl i 15 minutter.
Skær butterdejen i 2 dele på langs, og fordel farsen i en aflang pølse på midten af hvert dejstykke. Pensl kanterne af butterdejen med sammenpisket æg, og rul dejen rundt om farsen, så den er helt lukket inde. Pensl de 2 butterdejsruller med sammenpisket æg, og drys med chiafrø.
Tænd ovnen på 200°. Skær hver dejrulle ud i 10 stykker, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i 20 minutter, til de er gyldne, og kødet er gennemstegt.
Pil bananskalotteløget, og hak det fint. Skyl og hak persille fint. Rør løg og persille sammen med cremefraiche, mayonnaise, sennep, honning og eddike, og smag til med salt og peber.
Servér de engelske sausage rolls lune med løgcreme til. Rullerne kan også fryses og lunes let i ovnen før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk