Sashimi af kammusling
Sashimi betyder små bidder og tynde skiver af fisk – og det er præcis, hvad du har i vente i disse simple og smagfulde kammuslinge-hapsere.
![Sashimi af kammusling](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/sashimi-af-kammusling_157.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.638671875&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Timm VladimirFoto: Columbus Leth
Bemærk:Fødevarestyrelsen anbefaler, at fisk, der skal spises rå, skal fryses ved -20° i mindst ét døgn. Hvis du køber fisk hos fiskehandleren, kan du bede om fisk af sashimi-kvalitet, som allerede har været frosset.
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner