Sangria med vinterkrydderier
6. februar 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Sangria forbinder vi normalt med sommer, men her får du en krydret version, som egner sig perfekt til de kolde måneder.
Bemærk
Køletid: Mindst 4 timer
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl appelsinerne, skær dem i skiver. Læg dem i en stor kande eller skål. Drys sukker over, og mos det lidt sammen med f.eks. en grydeske, så sukkeret bliver opløst.
Læg de hele krydderier ved, hæld rødvin over, og rør rundt. Dæk kanden til med husholdningsfilm, og sæt den på køl i mindst 4 timer.
Sigt sangriaen, så appelsinskiver og hele krydderier sorteres fra. Fyld isterninger i rødvinsglas, og hæld den kolde sangria over. Top med danskvand, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk