Sandwichbrød i form

Det er smart at bage sit brød i en stor form, hvis man gerne vil have firkantede sandwichbrød. Læg al dejen ned i formen, og skær den ud i passende firkanter. Brødet her er blandt andet bagt med groft speltmel, som er en gammel hvedesort fyldt med god smag.

Sandwichbrød i form
0-30 min.

(1)

September 29, 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Hævetid: 1 time og 15 minutter

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • 1 firkantet bageform, 25 x 35 cm

Sådan gør du

Tip!

Sandwichbrødene kan også bages i en større form, hvis du ønsker fladere og flere brød ud af portionen. Brug f.eks. en form på 40 x 30 cm. Kan du ikke få fat på groft speltmel, kan du erstatte det med fuldkornshvedemel eller groft ølandshvedemel.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'