Sandwichboller med spinat
3. maj 2019
af
Susanne Palmqvist.
Foto: AOP
Disse sandwichboller med spinat er superlækre som tilbehør til aftensmaden eller med fyld i madpakken eller på picnicturen. Opskriften er nem at følge, og bollerne kan sagtens fryses.
Bemærk
Hævetid: I alt 1½ time.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl spinaten godt, kom den i en skål, og hæld kogende vand over. Kom spinaten i en si, og pres vandet fra. Hak spinaten groft.
Rør vand, yoghurt og gær sammen. Kom krydderier, solsikkekerner, citronsaft, hakket purløg og spinat i.
Rør først durummel i og derefter hvedemelet, lidt ad gangen. Dejen skal være blød, men ikke klistret. Melmængden kan variere, så prøv dig frem.
Lad dejen hæve tildækket i 1 time.
Ælt den let med mel på hænderne, og tryk den ud til en 2 cm tyk firkant. Skær den ud i trekanter, så du har det antal, du ønsker.
Læg dem på plader, og lad dem efterhæve i ½ time.
Tryk fordybninger med knoerne, dryp olie over, og drys med salt. Bag dem midt i en 225° varm ovn i ca. 20 minutter. Afkøl på rist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk