Sandwichboller med rejesalat, æg og dild

Lækre sandwich fyldt med forårslækkerier til en let omgang aftensmad eller frokost.

Sandwichboller med rejesalat, æg og dild
0-30 min.

(1)

10. maj 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Rejesalat

rejer
450 g
mayonnaise
3 spsk.
tomatketchup
1 spsk.
sød chilisauce
1 spsk.
citronsaft
1 spsk.
salt og peber
forårsløg
3
frisk dild
½ potter

Til servering

æg
4
hjertesalater
1
rejer
100 g
sandwichboller
4
frisk dild
½ potter

Sådan gør du

Rejesalat

Skyl og afdryp rejerne. Rør mayonnaise, ketchup, chilisauce og citronsaft sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Rens forårsløgene, og hak både dem og dilden fint. Vend forårsløg, dild og rejer i dressingen, og sæt rejesalaten på køl indtil servering (gerne 1-2 timer).

Servering

Kog æggene i gryde med lidt vand i 8 minutter, til de er hårdkogte. Pil æggene, og skær dem i skiver.
Skyl og tør hjertesalaten, og pluk den i blade. Skyl og afdryp de 100 g rejer.
Lun sandwichbollerne, og flæk dem. Læg bollerne sammen med hjertesalat, rejesalat og æg i skiver, og pynt med ekstra rejer og frisk dild. Servér straks.  

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'