Sandwichboller med rejesalat, æg og dild
Lækre sandwich fyldt med forårslækkerier til en let omgang aftensmad eller frokost.

0-30 min.
(1)
10. maj 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Rejesalat
- rejer
- 450 g
- mayonnaise
- 3 spsk.
- tomatketchup
- 1 spsk.
- sød chilisauce
- 1 spsk.
- citronsaft
- 1 spsk.
- salt og peber
- forårsløg
- 3
- frisk dild
- ½ potter
Til servering
- æg
- 4
- hjertesalater
- 1
- rejer
- 100 g
- sandwichboller
- 4
- frisk dild
- ½ potter
Sådan gør du
Rejesalat
Skyl og afdryp rejerne. Rør mayonnaise, ketchup, chilisauce og citronsaft sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Rens forårsløgene, og hak både dem og dilden fint. Vend forårsløg, dild og rejer i dressingen, og sæt rejesalaten på køl indtil servering (gerne 1-2 timer).
Servering
Kog æggene i gryde med lidt vand i 8 minutter, til de er hårdkogte. Pil æggene, og skær dem i skiver.
Skyl og tør hjertesalaten, og pluk den i blade. Skyl og afdryp de 100 g rejer.
Lun sandwichbollerne, og flæk dem. Læg bollerne sammen med hjertesalat, rejesalat og æg i skiver, og pynt med ekstra rejer og frisk dild. Servér straks.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner