Sandwichboller med rejesalat, æg og dild
10. maj 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Lækre sandwich fyldt med forårslækkerier til en let omgang aftensmad eller frokost.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og afdryp rejerne. Rør mayonnaise, ketchup, chilisauce og citronsaft sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Rens forårsløgene, og hak både dem og dilden fint. Vend forårsløg, dild og rejer i dressingen, og sæt rejesalaten på køl indtil servering (gerne 1-2 timer).
Kog æggene i gryde med lidt vand i 8 minutter, til de er hårdkogte. Pil æggene, og skær dem i skiver.
Skyl og tør hjertesalaten, og pluk den i blade. Skyl og afdryp de 100 g rejer.
Lun sandwichbollerne, og flæk dem. Læg bollerne sammen med hjertesalat, rejesalat og æg i skiver, og pynt med ekstra rejer og frisk dild. Servér straks.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk