Sandwichboller med rejesalat, æg og dild

10. maj 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Lækre sandwich fyldt med forårslækkerier til en let omgang aftensmad eller frokost.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og afdryp rejerne. Rør mayonnaise, ketchup, chilisauce og citronsaft sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Rens forårsløgene, og hak både dem og dilden fint. Vend forårsløg, dild og rejer i dressingen, og sæt rejesalaten på køl indtil servering (gerne 1-2 timer).
Kog æggene i gryde med lidt vand i 8 minutter, til de er hårdkogte. Pil æggene, og skær dem i skiver.
Skyl og tør hjertesalaten, og pluk den i blade. Skyl og afdryp de 100 g rejer.
Lun sandwichbollerne, og flæk dem. Læg bollerne sammen med hjertesalat, rejesalat og æg i skiver, og pynt med ekstra rejer og frisk dild. Servér straks.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar