Sandwich med varmrøget laks og edamamehummus
25. september 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: PHILIP HOEPNER
Denne lækre sandwich med varmrøget laks, salat og edamamehummus smager dejligt og passer perfekt i madpakken eller picnickurven.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem i en sigte. Lad vandet dryppe af.
Hæld edamamebønnerne i en skål, og hæld kogende vand i skålen. Hæld vandet fra efter 2 minutter.
Skyl citronen, riv skallen på et rivejern og pres saften. Skyl dilden.
Blend kikærter, edamamebønner, citron, dild og cremefraiche i en blender.
Smag hummussen til med salt, peber og citronsaft.
Rist brødskiverne i 1 minut på hver side på en brødrister. Smør brødet med hummus.
Del laksen med en gaffel, og fordel den over halvdelen af brødskiverne.
Skyl salat og brøndkarse, og fordel det over laksen.
Skyl radiserne, og fjern top og bund. Skær radiserne i tynde skiver, og fordel dem over laksen. Læg en brødskive over toppingen, og luk sandwichen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk