Sandwich med varmrøget laks og edamamehummus

25. september 2020 af .

Foto: PHILIP HOEPNER

Denne lækre sandwich med varmrøget laks, salat og edamamehummus smager dejligt og passer perfekt i madpakken eller picnickurven.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem i en sigte. Lad vandet dryppe af.
Hæld edamamebønnerne i en skål, og hæld kogende vand i skålen. Hæld vandet fra efter 2 minutter.
Skyl citronen, riv skallen på et rivejern og pres saften. Skyl dilden.
Blend kikærter, edamamebønner, citron, dild og cremefraiche i en blender.
Smag hummussen til med salt, peber og citronsaft.
Rist brødskiverne i 1 minut på hver side på en brødrister. Smør brødet med hummus.
Del laksen med en gaffel, og fordel den over halvdelen af brødskiverne.
Skyl salat og brøndkarse, og fordel det over laksen.
Skyl radiserne, og fjern top og bund. Skær radiserne i tynde skiver, og fordel dem over laksen. Læg en brødskive over toppingen, og luk sandwichen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar