Sandwich med tunsalat og grønne asparges
17. maj 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
En klassisk tunsalat på lækkert surdejsbrød fungerer både i madpakken og som let frokost. Top med sprøde asparges for ekstra luksus.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl bladsellerien, og hak den fint. Afdryp drueagurkerne, og skær dem i små tern. Pil løget, og hak det fint.
Rør tun sammen med mayonnaise, sennep, citronsaft, salt og rigeligt med friskkværnet peber. Vend bladselleri, syltede agurker og løg i, og smag til.
Bræk den nederste, træede ende af aspargesene, og kassér dem.
Damp aspargesene i saltet vand med en smørklat i en dyb pande i ½-1 minut. Afdryp, og afkøl let.
Skyl og slyng salaten.
Fyld salat, tunsalat og asparges imellem skiver af brød, og nyd straks, eller pak sandwichen i madpapir til en picnictur.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk