Sandwich med steak, avocado og mango

6. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Her får du opskriften på en luksuriøs sandwich med steak, avocado og mango. Sandwichen kan både spises som en lækker frokost og til aftensmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Krydr bøfferne med salt og peber. Steg dem i halvdelen af olien på en pande i ca. 4 minutter på hver side. Læg dem på en tallerken eller et skærebræt, lad dem trække i 5 minutter, og skær dem så i tynde skiver.
Rist brødet på panden i resten af olien.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og tag avocadokødet ud med en ske. Mos det let med en gaffel i en skål. Pil og hak løg og hvidløg. Rens chilien, og hak den helt fint.
Rør løg, hvidløg, chili, olie og citronsaft sammen med avocadomosen. Smag til med salt og peber.
Skræl mangoen, og skær mangokødet i tynde strimler. Rens peberfrugten, og skær den i stave. Pluk, skyl og tør persillen.
Fordel avocadocremen på halvdelen af det ristede brød. Fordel mango, peberfrugt, skiver af oksebøf og persille oven på cremen. Smør de resterende brødskiver med mayonnaise, saml sandwicherne, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar