Sandwich med sesamlaks og wasabi-mayo
18. juni 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
På bare 20 minutter kan du lave en frokost i luksus-klassen! Denne sandwich med sesamlaks og wasabi-mayo er både mættende og fuld af smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær laksen i mindre stykker, og krydr med salt.
Vend laksestykkerne i mel, æg og sesamfrø, og steg dem i olie på en middelvarm pande.
Rør mayonnaise med wasabipasta og limesaft, og smag til med salt.
Skyl agurken. Skær halvdelen af den i skiver, og skær resten i stave. Skær limefrugten i både.
Flæk sandwichbollerne, og smør dem med wasabi-mayo. Fyld salat, agurk og laks i, og servér sandwichen med limebåde og agurkestave.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk