Sandwich med oksekød, syltede tomater og marineret spidskål
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En god sandwich spækket med grøntsager og kød kan sagtens gøre det ud for et mættende måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog en lage sammen af eddike og sukker. Skyl tomaterne; prik dem med spidsen af en urtekniv, og giv dem et hurtigt opkog i lagen. Tag gryden fra varmen, og lad tomaterne stå i lagen, til de skal bruges.
Steg bøfferne med fedtkanten nedad på en tør pande, til kanten er flot gylden. Hæld lidt olie på panden, og steg bøfferne i ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber, og lad dem hvile i 2 minutter.
Skær stokken fra spidskålen, og snit resten af kålen helt fint. Skrub eller skræl gulerødderne, og flæk dem på langs.
Rør kogelagen fra tomaterne sammen med lidt olie. Smag til med salt og peber. Fordel blandingen over spidskål og gulerødder i en skål.
Rist brødskiverne, og læg dem sammen 2 og 2 med spidskål, gulerødder, bøf skåret i skiver og små syltede tomater som fyld.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk