Sandwich med mozzarella, skinke og fersken
17. maj 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Skinke og ost har her fået selskab af fersken og tomat, der tilføjer noget friskt og saftigt til den enkle sandwich.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl tomater og fersken, og skær begge dele i skiver. Afdryp mozzarellaen, og skær også den i skiver.
Smør brødet med sennep, dryp med olie, og fyld de 2 sandwiches med skyllet rucola, basilikum, skinke, tomat, fersken og mozzarella. Krydr med salt og peber.
Dryp evt. med lidt mere olie, klap sammen, og nyd straks, eller pak sandwichene i madpapir til en picnictur.
Tip!
Skal du ikke spise sandwichen indenfor ganske kort tid, kan du med fordel fylde salat i. Brug fx. romaine, hjertesalat eller endda radicchio. Og læg salaten mellem brød og fyld, så brødet ikke bliver for svampet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk