Sandwich med mozzarella og avocado
17. maj 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Nicolai Mørk
Denne vegetariske sandwich er en sprød og mættende opgradering af madpakken eller bare et lækkert bud på frokost. Her er tilføjet lucernespirer, som giver en frisk smag og i øvrigt er særdeles proteinholdige.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist alle brødskiverne gyldne på begge sider på en brødrister.
Afdryp mozzarellaostene, og skær dem i skiver. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Skyl og afdryp salat og lucernespirer.
Smør halvdelen af brødskiverne med et tyndt lag flødeost, og krydr med chiliflager, salt og peber. Smør resten af brødskiverne med grøn pesto.
Fordel en håndfuld salat på 4 af brødskiverne, og top med mozzarella, avocado og lucernespirer. Læg resten af brødskiverne over, og tryk dem let sammen.
Servér sandwichene straks, eller pak dem ind i madpapir, og læg på køl indtil servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk