Sandwich med hummus og grillede grøntsager
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En lækker sandwich med hummus kan sagtens gøre det ud for et fuldt måltid. Pak den ind i madpapir, hvis den skal med på farten.
Ingredienser
Sådan gør du
Afdryp kikærterne, og mos dem med en gaffel sammen med tahin, citronsaft og olie.
Krydr hummussen med fintrevet hvidløg, spidskommen, koriander, salt og peber.
Skær fluten i det ønskede antal sandwiches, og pensl med olie. Opvarm en grillpande, og grill brødet på begge sider.
Skær aubergine og squash i aflange skiver, og grill dem på den varme pande.
Smør brødet med hummus, og læg de grillede grøntsager på. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Skyl rucolaen. Skyl og pluk persillen.
Vend rucola og persille sammen med rødløg, oliven, olie og eddike. Læg fyldet i sandwicherne, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Få vores bedste opskrift på hjemmelavet hummus her!