Sandwich med flanksteak, avocado og pesto
21. maj 2019
af
Kristina Marckmann.
Foto: Carina Kruger
Den luksuriøse sandwich er proppet med gode smage og kan snildt gøre det ud for et mættende aftenmåltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg flanksteaken på en meget varm pande 4 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Blend basilikumblade og persille med olie, parmesan, peanuts og hvidløg til en jævn pesto. Smag til med salt og peber.
Lun og flæk brødet, snit salaten, og skær tomater, rødløg og avocado i skiver.
Skær kødet i skiver, og læg det på underdelen af brødet sammen med cheddar, tomatskiver, rødløg, avocado og salat. Hæld pestoen over, og læg overdelen på. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk