Sandwich med flanksteak, avocado og pesto

21. maj 2019 af .

Foto: Carina Kruger

Den luksuriøse sandwich er proppet med gode smage og kan snildt gøre det ud for et mættende aftenmåltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg flanksteaken på en meget varm pande 4 min. på hver side. Krydr med salt og peber.
Blend basilikumblade og persille med olie, parmesan, peanuts og hvidløg til en jævn pesto. Smag til med salt og peber.
Lun og flæk brødet, snit salaten, og skær tomater, rødløg og avocado i skiver.
Skær kødet i skiver, og læg det på underdelen af brødet sammen med cheddar, tomatskiver, rødløg, avocado og salat. Hæld pestoen over, og læg overdelen på. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar