Sandwich med carpaccio og basilikumpesto
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
En lækker italiensk sandwich med knald på smagen!
Ingredienser
Sådan gør du
Kør basilikum, revet parmesan, hvidløg, pinjekerner og citronsaft i en foodprocessor eller minihakker til en glat pesto.
Tilsæt evt. lidt olivenolie for at justere konsistensen. Smag til med salt og peber.
Flæk foccaciabollerne, og smør dem med basilikumpesto. Skyl og tør rucolabladene.
Fordel rucola, carpaccio og semitørrede tomater på underbollerne. Høvl parmesan i tynde flager over fyldet, og pynt med friske basilikumblade.
Læg overbollerne på, og servér.
Tip!
Hjemmelavet pesto smager bedst, men vil du spare tid, kan du bruge en færdigkøbt grøn pesto.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk